Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

BLACK FRIDAY RAZPRODAJA BLACK FRIDAY RAZPRODAJA

Nakupuj zdaj

Izbrani izdelki

📦 Dodaj 150,00  za brezplačno dostavo

V košarici ni izdelkov.

Najboljša izbira za vas

-29%

Moška Kratka majica NGU Bela

34.99€24.99€
-33%

Moška Kratka Majica Go Go Pogi

29.99€19.99€
-33%

Moška Kratka Majica Tadej Cyclist

29.99€19.99€

Spletno trgovino www. tadejpogacar.com upravlja NA KLANCU d.o.o., Brodišče 9, Trzin, 1236 Trzin, Slovenia (v nadaljevanju: NA KLANCU d.o.o.; tudi izpeljanke »mi«).

Ta pravilnik o zasebnosti podrobno pojasnjuje, kako uporabljamo osebne podatke, ki nam jih posredujete ob uporabi spletne trgovine in ob naročilu izdelkov.

Kaj so osebni podatki?

Osebni podatki so informacije, ki vas neposredno ali posredno določajo kot posameznika, pri čemer »posredno« pomeni v kombinaciji z drugimi informacijami, npr. z vašim imenom, poštnim naslovom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko, podatki lokaciji ali drugimi identifikatorji.

Katere osebne podatke zbiramo?

Če ste le obiskovalec spletne trgovine NA KLANCU d.o.o., o vas zbiramo podatke le z uporabo piškotkov.

V primeru vzpostavitve kontakta z nami preko uporabe obrazca na naši spletni strani pridobimo vaše ime in priimek, telefonsko številko in/ali e-mail naslov, da lahko odgovorimo na vaše vprašanje oz. poizvedbo.

Če ste kupec izdelkov, ki jih ponujamo v spletni trgovini, o vas zbiramo tudi druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izdajo računa in pošiljanje naročenih izdelkov, ki ste jih naročili. Ti osebni podatki so:

Kako uporabljamo (obdelujemo) vaše osebne podatke?

Vsi posredovani osebni podatki so obravnavani zaupno in so uporabljeni zgolj za namen, zaradi katerega so bili posredovani. NA KLANCU d.o.o. z ustreznimi organizacijskimi ukrepi, postopki dela in tehnološkimi rešitvami ter z lastnimi in zunanjimi strokovnjaki izvaja vse potrebne ukrepe, da so vaši podatki zaščiteni. Pri tem NA KLANCU d.o.o. uporablja ustrezno stopnjo zaščite in razumne fizične, elektronske in administrativne ukrepe, s katerimi zbrane podatke varuje pred nenamernim ali nezakonskim uničenjem, izgubo, spreminjanjem, nepooblaščenim razkritjem osebnih podatkov ali pred nepooblaščenim dostopom do osebnih podatkov, ki so bili preneseni, shranjeni ali drugače obdelani. Dostop do vaših osebnih podatkov je dovoljen samo osebju, ponudnikom storitev, ki te podatke potrebujejo iz poslovnih razlogov, ali tistim, ki jih potrebujejo za opravljanje svojega dela.

Če ste naročili izdelek, ki ga ponujamo v spletni trgovini NA KLANCU d.o.o. se osebni podatki zbirajo in obdelujejo za sklenitev in izvajanje kupoprodajne pogodbe, izdajo računa in dostavo izdelka.

Skladno z našim zakonitim poslovnim interesom, ki ga imamo kot trgovina, vas ob potrdilu naročila izdelka prijavimo na naše e-novice s katerimi vas obveščamo o podobnih izdelkih v naši ponudbi. Na začetek prejemanja e-novic se lahko odjavite na povezavi, ki je posredovana skupaj z elektronskim poročilom o odposlanem naročilu oz. na povezavi, ki je v vsakem poslanem sporočilu e-novic.

NA KLANCU d.o.o. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletne trgovine ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajal, posojal ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam, razen v spodaj navedenih primerih in če predpisi ne zapovedujejo drugače.

Vaše osebne podatke bo NA KLANCU d.o.o. razkril zgolj navedenim tretjim osebam ob spodaj napisanih pogojih, pri čemer bo NA KLANCU d.o.o. zagotovil, da bodo vaši osebni podatki obdelani, zaščiteni in preneseni v skladu z veljavnimi predpisi:

Zunanji ponudniki storitev (dostavne službe in drugi)

Po potrebi bomo za izvajanje določenih del, ki prispevajo k našim storitvam, pooblastili druga podjetja in posameznike. Osebne podatke lahko na primer posredujemo izvajalcem za gostitev naše podatkovne baze in aplikacij, za storitve obdelave podatkov ali za pošiljanje informacij, ki ste jih zahtevali, za zagotavljanje podpornih storitev ipd. Zunanjim ponudnikom storitev bomo tovrstne podatke posredovali oziroma naredili dostopne samo v obsegu, ki ga zahteva določen namen. Teh podatkov ne bodo smeli uporabljati v nobene druge namene. Zunanji ponudniki storitev NA KLANCU d.o.o. so pogodbeno zavezani k spoštovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov.

Poslovni prenosi

V povezavi s kakršnokoli reorganizacijo, statusnim preoblikovanjem, prodajo ali s kakršnimkoli drugim prenosom sredstev (pod skupnim imenom »poslovni prenosi«) bomo podatke prenesli v razumnem obsegu in kot bo potrebno za poslovni prenos, in sicer pod pogojem, da se sprejemna stranka zaveže k spoštovanju vaših osebnih podatkov v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Še naprej bomo zagotavljali zaupnost vseh osebnih podatkov in prizadete uporabnike obvestili, preden osebni podatki postanejo predmet drugega pravilnika o zasebnosti.

Javni organi

Javnim organom bomo vaše osebne podatke razkrili samo v primerih, ko bo to zahtevala nacionalna zakonodaja ali pravo Evropske Unije. NA KLANCU d.o.o. se bo npr. odzval na zahteve sodišč, organov pregona in drugih državnih organov, ki lahko vključujejo tudi državne organe druge države članice EU.

Zakoniti interes

Na podlagi zakonitega interesa uporabljamo vaše osebne podatke za odkrivanje in preprečevanje goljufive uporabe in zlorabe storitev ali naročnin nanje, nadalje v okviru zagotavljanja stabilnega delovanja našega sistema in storitev pa tudi za namene izvajanja ukrepov informacijske varnosti, izpolnjevanje zahtev v zvezi s kakovostjo storitev ter odkrivanje tehničnih okvar sistemov in storitev.

Na podlagi zakonitega interesa uporabljamo vaše osebne podatke tudi za namene morebitnih izvršb, sodne in izvensodne izterjave.

Vaše pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki

Posamezniki lahko od NA KLANCU d.o.o. zahtevate dostop do osebnih podatkov, popravek, izbris ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov, imate pravici do ugovora obdelavi in prenosljivosti vaših osebnih podatkov.

Pravica do seznanitve: vedno imate pravico do seznanitve ali se v zvezi z vami obdelujejo osebni podatki in če se, dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije: (a) namene obdelave; (b) vrste zadevnih osebnih podatkov; (c) uporabnike ali kategorije uporabnika, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki; (d) predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov ali, če to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja; (e) kadar osebni podatki niso zbrani od vas vse razpoložljive informacije v zvezi z njihovim virom.

Pravica do popravka: pravico imate pravico, da popravimo netočne osebne podatke v zvezi z vami ter ob upoštevanju namenov obdelave, pravico do dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov.

Pravica do izbrisa: pravico imate doseči, da vaše osebne podatke izbrišemo, kadar velja eden od naslednjih razlogov: (a) osebni podatki niso več potrebni v namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani; (b) kadar prekličete privolitev, na podlagi katere poteka obdelava in kadar za obdelavo ne obstaja nobena druga pravna podlaga; (c) kadar obdelavi ugovarjate, za njihovo obdelavo pa ne obstajajo nobeni prevladujoči zakoniti razlogi; (d) osebni podatki so bili obdelani nezakonito.

Pravica do omejitve obdelave: pravico imate doseči, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov, kadar velja en od naslednjih primerov:  (a) kadar oporekate točnosti podatkov, in sicer za obdobje, ki nam omogoča preveriti točnost osebnih podatkov; (b) je obdelava nezakonita, vi pa nasprotuje izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahteva omejitev njihove uporabe; (c) vaših osebnih podatkov ne potrebujemo več za namene obdelave, temveč jih vi potrebujete za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov; (d) če ste vložili ugovor v zvezi z obdelavo, ki temelji na zakonitih interesih NA KLANCU d.o.o., dokler se ne preveri, ali naši zakoniti razlogi prevladajo nad vašimi razlogi.

Kadar je bila obdelava vaših osebnih podatkov omejena v skladu s prejšnjim odstavkom, se taki osebni podatki z izjemo njihovega shranjevanja obdelujejo le z vašo privolitvijo, ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov ali zaradi varstva pravic druge fizične ali pravne osebe.

Pred preklicem omejitve obdelave vaših osebnih podatkov smo vas o tem dolžni obvestiti.

Pravica do prenosljivosti podatkov: pravico imate, da prejmete vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, in pravico, da te podatke posredujete drugemu upravljavcu, kadar obdelava temelji na vaši privolitvi ali se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi. Na vašo zahtevo, kadar je to tehnično izvedljivo, se lahko osebni podatki neposredno prenesejo k drugemu upravljavcu.

Pravica do ugovora: kadar vaše podatke obdelujemo na podlagi zakonitega interesa za namene trženja, lahko taki obdelavi kadarkoli ugovarjate.

Pravica do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu: če o vaši zahtevi ne odločimo v zakonskem roku ali vašo zahtevo zavrnemo, imate možnost vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.

Dostop in popravek vaših osebnih podatkov ter uveljavljanje drugih pravic

Kot uporabnik spletne trgovine NA KLANCU d.o.o. oz. kupec izdelkov NA KLANCU d.o.o. imate pravico da preverite ali NA KLANCU d.o.o. obdeluje osebne podatke o vas in do dostopa o osebnih podatkih, ki jih o vas hranimo oz. obdelujemo (v tem primeru vam jih bomo posredovali v obliki PDF dokumenta, ki je strojno berljiv). Vedno lahko zahtevate, da se netočni osebni podatki o vas popravijo. V kolikor menite, da ne obstaja več upravičen razlog za nadaljnjo uporabo oz. obdelavo vaših osebnih podatkov nam to sporočite, vendar določenih osebnih podatkov, ki jih zbiramo na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost ne smemo zbrisati. Imate tudi pravico, da omejite uporabo vaših osebnih podatkov v primerih, ko oporekate točnosti osebnih podatkov, ko ocenite, da je obdelava nezakonita vendar ne želite izbrisa in ko osebni podatki niso več potrebni za namen obdelave potrebujete pa jih za uveljavitev pravnih zahtevkov. V primeru naročila na e-novice imate pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov

Za morebitno uveljavljanje svojih opisanih pravic, vas prosimo, da nam svojo zahtevo posredujete pisno, preko elektronske pošte na naslov [email protected] O vaši zahtevi vam bo odgovorna oseba odgovorila v predpisanem roku 1 meseca. V primeru zapletenosti in večjega števila zahtev lahko rok podaljšamo za največ dva dodatna meseca, o čemer boste obveščeni.

Hramba

NA KLANCU d.o.o. hrani osebne podatke, ki jih je prejel od vas do odjave od e-novic (umik soglasja).

NA KLANCU d.o.o. hrani podatke povezane s kontaktnim obrazcem še en mesec po zaključku komunikacije. Po tem času jih izbrišemo, če zakon ne določa drugače.

Na podlagi določb davčnih predpisov je NA KLANCU d.o.o. zavezan hraniti račune na katerih so osebni podatki kupca izdelkov NA KLANCU d.o.o. še 10 let po datumu izdaje računa.

NA KLANCU d.o.o. tudi ne bo izbrisal tistih podatkov, ki jih potrebuje, da si zagotovi dokaz, da je podatke o osebi izbrisal (t.i. revizijska sled), in da hrani zapise o osebah, ki ne želijo, da jih NA KLANCU d.o.o. v prihodnje kontaktira.

Piškotki

NA KLANCU d.o.o. na spletnem mestu uporablja “piškotke”- to so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš računalnik. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani, ni pa sprejem piškotov pogoj za uporabo spletne strani NA KLANCU d.o.o.

session

NA KLANCU d.o.o.

Ohranja stanje uporabniške seje med zahtevami strani.


cookie-consent

NA KLANCU d.o.o.

Shrani strinjanje z uporabo piškotkov


disable-purchase-notification

NA KLANCU d.o.o.

Shrani izklop nakupnih obvestil


_cfduid

NA KLANCU d.o.o.

Unikatni identifikator uporabnika na spletnem mestu


fr

facebook.com

Za povečanje sodelovanja naših uporabnikov preko družbenih omrežij, analizo prodaje in ponovno targetiranje uporabnikov.


tr

facebook.com

Za povečanje sodelovanja naših uporabnikov preko družbenih omrežij, analizo prodaje in ponovno targetiranje uporabnikov.


_fbp

facebook.com

Remarketing obstoječih uporabnikov


__utma – Google Analytics

NA KLANCU d.o.o.

Zbira podatke o številu obiskov spletnega mesta ter datume prvega in zadnjega obiska.


__utmb – Google Analytics

NA KLANCU d.o.o.

Registrira natančen čas uporabnikovega dostopa do spletnega mesta.


__utmc – Google Analytics

NA KLANCU d.o.o.

Registrira natančen čas uporabnikovega dostopa do spletnega mesta.


__utmt – Google Analytics

NA KLANCU d.o.o.

Uporablja se za uravnavanje pomikov zahtev na strežnik.


__utmz – Google Analytics

NA KLANCU d.o.o.

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.


_ga

NA KLANCU d.o.o.

Registrira edinstven ID, ki se uporablja za statistične podatke o tem, kako obiskovalec uporablja spletno mesto.


_gat

NA KLANCU d.o.o.

Za uravnavanje števila poslanih zahtevkov.


_gid

NA KLANCU d.o.o.

Registrira edinstven ID, ki se uporablja za statistične podatke o tem, kako obiskovalec uporablja spletno mesto.

Sprememba pravil zasebnosti

NA KLANCU d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko po lastni presoji kadarkoli spremeni svojo politiko o zasebnosti in posodobi ter spremeni ta pravilnik o zasebnosti. Zato vam svetujemo, da ta pravilnik o zasebnosti redno pregledujete.

Kontakt

Če imate kakšno vprašanje o pravilniku o zasebnosti ali o podatkih, ki jih o vas hranimo, nam pišite na e-poštni naslov [email protected]

Podpis Tadej Pogačar

OSTANIMO V STIKU

Pridružite se skupnosti in bodite prvi, ki boste prejeli popuste, omejeno ponudbo in obvestila o pomembnih dogodkih.

Tabela velikosti

ŽENSKA CROP MAJICA S KRATKIMI ROKAVI ŽENSKA CROP MAJICA S KRATKIMI ROKAVI
ŽENSKA COMFORT KRATKA MAJICA ŽENSKA COMFORT KRATKA MAJICA
ŽENSKA KRATKA MAJICA ŽENSKA KRATKA MAJICA