Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Selected products

📦 Add 150,00  for free shipping

No products in the cart.

Top Picks For You

-40%

Men T-shirt Champion White

24.99€14.99€
-50%

Men T-shirt Go Go Pogi

19.99€9.99€

26.06.2024 -

Rožnate sanje so postale resničnost

Tadej je od 4. do 26. maja 2024 prvič dirkal na Giru d’Italia, kar si je želel že od otroških let, krstni nastop pa je opravil z odliko. Na poti k prepričljivi zmagi v Rimu s prednostjo 9:56 pred Danijem Martinezom in 10:24 pred Geraintom Thomasom je slavil kar šest etapnih zmag, največ na eni tritedenski dirki doslej. Najboljši je bil v 2. etapi s ciljnim vzponom na Oropo, v vožnji na čas v Perugii v 7. etapi, v šprintu navkreber na Prati di Tivu v 8. etapi, v kraljevski 15. etapi v Livignu, v 16. v Santi Cristini Valgardeni ter za piko na i še v 20. v Bassanu del Grappi, kjer ga je pozdravilo tudi na tisoče slovenskih navijačev.

»Tudi meni na Giru ni bilo vedno prijetno, nikomur ni na tritedenski dirki. Pride veliko trenutkov, ko se ne počutiš udobno na kolesu, ko ne moreš spati. To je težka preizkušnja, vendar je bila to ena od mojih najboljših tritedenskih dirk. Moč v nogah je bila izjemna skozi vse tri tedne. Upam, da bo tako tudi na naslednjih dirkah,« je po uresničitvi svojih rožnatih sanj povedal Tadej, ki se je na 107. dirki po Italiji veselil svoje tretje zmage na tritedenskih dirkah, potem ko je v letih 2020 in 2021 dobil Tour de France. Ob rožnati majici je osvojil tudi modro majico kralja gora.

Signature of Tadej Pogačar

Let's keep in touch

Join the community and be the first to get discounts, limited edition offer and get notified when something important happens

Size chart

Lady Hoodie & Zipper Hoodie Lady Hoodie & Zipper Hoodie
Lady Pullover Lady Pullover
Lady Interlock Jacket Lady Interlock Jacket
Lady Joggers - No Cuff Lady Joggers - No Cuff
Lady Joggers - With Cuff Lady Joggers - With Cuff
Lady Crop T-shirt Lady Crop T-shirt
Lady T-shirt Comfort Lady T-shirt Comfort
Lady T-shirt Regular Lady T-shirt Regular
Man Hoodie & Zipper Hoodie & Pullover Man Hoodie & Zipper Hoodie & Pullover
Men Interlock Jacket Men Interlock Jacket
Men Joggers - No Cuff Men Joggers - No Cuff
Men T-shirt Men T-shirt