Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Selected products

📦 Add 150,00  for free shipping

No products in the cart.

Top Picks For You

-40%

Men T-shirt Champion White

24.99€14.99€
-50%

Men T-shirt Go Go Pogi

19.99€9.99€

01.07.2024 -

Po 718 dneh spet v rumeni majici

Zgodovinski prvi italijanski start Toura je bil spektakularen in vroč. Uvodna etapa je karavano pri temperaturah nad 35 stopinj Celzija peljala iz Firenc do Riminija, kjer sta se po pobegu dvojne zmage ekipe Dsm-firmenich PostNL veselila Romain Bardet in Frank van den Broek. Tadeja je v sprintu zasledovalne skupine ugnal samo Wout van Aert, tako da je svojo peto dirko po Franciji začel s 4. mestom.

»Prvi dan je bil dober zame, na vzponih smo preizkusili noge, tempo je bil oster in dobro sem se počutil kljub vročini. To je velik bonus zame. Na koncu sem v sprintu skoraj premagal ena od najhitrejših kolesarjev na dirki van Aerta in Pedersena. Klobuk dol pred zmagovalcema Bardetom in van den Broekom, zaslužila sta si zmago,« je razplet uvodne etape ocenil Tadej ter napovedal prvo bitko favoritov za končno zmago na vzponu na San Luco v 2. etapi.

Čeprav so se za zmago spet udarili ubežniki, med katerimi je bil najboljši Kevin Vauquelin iz ekipe Arkea B&B Hotels, je Tadej napadel, sledil mu je samo Jonas Vingegaard, pred ciljem pa sta ju ujela še Remco Evenepoel in Richard Carapaz. Za Tadeja je bilo 14. mesto v etapi dovolj, da je po 718 dneh spet oblekel rumeno majico na Touru. »Za napad sem se odločil na drugem vzponu na San Luco, da preizkusim svoje noge in noge tekmecev. Vesel sem, da mi je uspelo razbiti skupino favoritov, Jonas je bil hitro za mojim kolesom, vendar me to ni presenetilo, pričakoval sem, da bo na visoki ravni. Lepo je biti nazaj v rumenem, na lanskem Touru mi to ni uspelo. Bil sem blizu, nato pa sem se zlomil.

Signature of Tadej Pogačar

Let's keep in touch

Join the community and be the first to get discounts, limited edition offer and get notified when something important happens

Size chart

Lady Hoodie & Zipper Hoodie Lady Hoodie & Zipper Hoodie
Lady Pullover Lady Pullover
Lady Interlock Jacket Lady Interlock Jacket
Lady Joggers - No Cuff Lady Joggers - No Cuff
Lady Joggers - With Cuff Lady Joggers - With Cuff
Lady Crop T-shirt Lady Crop T-shirt
Lady T-shirt Comfort Lady T-shirt Comfort
Lady T-shirt Regular Lady T-shirt Regular
Man Hoodie & Zipper Hoodie & Pullover Man Hoodie & Zipper Hoodie & Pullover
Men Interlock Jacket Men Interlock Jacket
Men Joggers - No Cuff Men Joggers - No Cuff
Men T-shirt Men T-shirt