Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Selected products

📦 Add 150,00  for free shipping

No products in the cart.

Top Picks For You

-40%

Men T-shirt Champion White

24.99€14.99€
-50%

Men T-shirt Go Go Pogi

19.99€9.99€

10.06.2024 -

Misija Tour 2024 se je začela

Tadej je decembra lani na pripravah v Alicanteju skupaj z ekipo UAE sestavil sezonski načrt, po katerem bo prvič v karieri poskušal v isti sezoni osvojiti rožnato majico na Giru in rumeno na Touru.

Prvi del naloge je že opravil odlično. Po zmagoslavju v Rimu si je vzel nekaj prostih dni, ki jih je preživel v družbi svoje zaročenke Urške Žigart, nato pa se je že začela misija Tour 2024. Tadej se je odpravil na tritedenske višinske priprave v smučarsko središče Isola 2000 na jugu Francije. To bo gostilo tudi cilj 19., ene od ključnih etap 111. Toura, ki se bo 29. junija začel v Firencah in se 21. julija končal v Nici.

Preden se je odpravil na višino, je Tadej gostoval na podkastu Gerainta Thomasa in Luka Rowa ter potrdil, kdo bodo njegovi pomočniki na francoskih cestah. Tako kot so se v ekipi dogovorili že decembra bodo to Adam Yates, Juan Ayuso, João Almeida, Marc Soler, Pavel Sivakov, Tim Wellens in Nils Politt. »Yates bo moja desna roka, Ayuso in Almeida pa bosta izjemna pomočnika v gorskih etapah. Soler in Sivakov sta lahko zelo močna tako na vzponih kot ravninah. Tu sta še Wellens in Politt. Tudi mene je malo strah,« je o moči zasedbe, ki ga bo spremljala na Touru povedal Tadej.

Signature of Tadej Pogačar

Let's keep in touch

Join the community and be the first to get discounts, limited edition offer and get notified when something important happens

Size chart

Lady Hoodie & Zipper Hoodie Lady Hoodie & Zipper Hoodie
Lady Pullover Lady Pullover
Lady Interlock Jacket Lady Interlock Jacket
Lady Joggers - No Cuff Lady Joggers - No Cuff
Lady Joggers - With Cuff Lady Joggers - With Cuff
Lady Crop T-shirt Lady Crop T-shirt
Lady T-shirt Comfort Lady T-shirt Comfort
Lady T-shirt Regular Lady T-shirt Regular
Man Hoodie & Zipper Hoodie & Pullover Man Hoodie & Zipper Hoodie & Pullover
Men Interlock Jacket Men Interlock Jacket
Men Joggers - No Cuff Men Joggers - No Cuff
Men T-shirt Men T-shirt